11 november 2012

Jobbdrömmar

Tänkte jag skulle berätta en liten gnutta mer om jobbet jag så gärna vill ha, som jag nämnt tidigare (här). Vill inte ge fler detaljer om vad det är för något i och med att jag är mitt inne i processen, men jag kan åtminstone säga att det är ett webbredaktörsjobb som innehåller allt jag personligen kan önska! Jag blir bara mer och mer övertygad om hur väl arbetsuppgifterna och arbetsplatsen passar mig!

Ja, det är lätt att sväva iväg, jag har nu i alla fall varit på två intervjuer och tagit mig från 2% chans (51 sökande) till 33% chans (vi är tre stycken kvar) och det är något jag är otroligt stolt över! Nu sitter jag bara och hoppas på att de ska förstå hur bra jag passar för jobbet och att de ska höra av sig i slutet av veckan och ge mig ett besked.

Jag försöker hålla förhoppningarna nere, då jag vet hur ledsen jag kommer bli om jag inte får det, genom att förbereda mig på ett nej, men det är svårt mina vänner. Mina tankar vill gärna dra iväg med mig till den där nya lägenheten i den andra staden där jag cyklar till jobbet varje morgon med ett leende på läpparna... ja jisses, snälla, håll alla tummar för mig!

Kärlek

2 kommentarer:

Sara sa...

Håller tummar så det bara dånar! Heja dig!

Clara sa...

Taaaack Sara!! :)